Stygg stygg bloggare..

Ja inte är jag någon snäll bloggare som kommer med dagloga inlägg... Men har inte så mycket att skriva om, ligger mest hemma och har ont i ryggen =(  Va till sjukgymnasten idag men hade så ont när jag kom hem därifrån så att jag grinade.
Som sagt det enda som inte gör ont är att ligga ner på rygg,stilla och inte göra nått alls... skit kul!!!

Vad har hänt annars då, vi har köpt en ny fin bil =)  En kia ceed som vi väntar på, va leveranstid på en månad så vi borde hinna få den innan bebben kommer, hoppas på det.
Sen va vi och hämtade vagnen, våran fina kronan =)  , som knappt gick in i pandan haha men med lite fällda säten och en gnutta våld så gick det.

Barnrummet är så gott som klart,ska bara upp lister och det kommer pappa och lillebror och hjälper till med, jag är inte till så stor hjälp på den fronten just nu.

Är i v36 nu så det närmar sej, börjar bli lite lätt nervös både för förlossningen och livet efter, fasen jag vet ju inte hur man gör.... Men det kommer nog gå bra =)


Nu säger ryggen ifrån så nu lägger jag ner det här för idag, ska försöka blogga iaf  en gång till innan bebben kommer.. jag har ju så mycket annan för mej ;) 


V 34 och 48 dagar kvar!!

Ni som inte gillar gnäll kan hoppa över första delen av där inlägget...
Det gör ont när jag sitter ont när jag står och ont när jag ligger blääääääää min kropp är lite smått jobbig just nu. 
Jag är orolig var och varannan dag för att det ska vara nått fel på bebben... gnäll gnäll gnäll.!!


Så nu va det färdig gnällt =)   I morgon kommer en kompis till Johan hit och gör klart bebbens rum, åh det ska bli så kul att börja göra i ordning det =) 
Sen så ska vi få låna en säng av fins Sofia som vi ska ha i sovrummet bredvid sängen! Tack snälla rara du <3 

Lite fakta om v34 och sen får det vara färdig bloggat för nu!!

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.



2010 is the year!!!

Kan ni fatta att det här är året då det kommer en liten bebbe??!!!!!
Det är nu 51 dagar kvar dell bf, shit va konstigt underbart det känns.

Nu på måndag så kommer det förbi en kille som ska fixa klart barnrummet, så att Johan slipper stressa arslet av sej, ska bli så skönt att få det klart så att jag kan börja ställa i ordning =)
Börjar vilja få klart allt nu (liite stressad), men förhoppningsvis så hinner vi med allt!

Vi håller på och kollar på en ny bil, funkar inte riktigt med en fiat panda när vi ska ha barnvagn och bebbe och så.
Så ny bil står på inköpslistan inom dom närmaste veckorna, och troligtvis så blir det en kia seed, vi ska provköra den igen och pilla lite mer på den.

Inte trodde jag för 5 år sedan at jag skulle sitta i ett hus som jag äger ihop med den underbarste mannen som finns och hålla på att köpa en ny bil, och så klart det viktigaste vänta på våran bebbe <3
Mitt liv har gjort en sån total om vändning, från att ha setat i slita lägenheter med nerdragna gardiner och knappt rört sej ute på dagtid... Till det här =) det bästa livet jsg kunde få <3

Nej nu ska jag ta en varmt bad tuggandes på mina älskade isbitar!!

Önskar er alla ett fantastiskt 2010!!!

RSS 2.0