livet.

Livet rusar framåt, jag är bara alldeles för trött för datorer Internet och allt sånt.

5/12

Så här har ni mig, en trött men glad mamma. Vilda har dom två sista dagarna bestämt sig för att inte sova på dagarna ( när ska barn sluta med sånt?)  så det har varit full rulle hela dagarna. Och för att fira det så har Pantera börjat vara vaken ca 2-3 timmar varje natt förvisso så är hon ganska glad men hon pratar så att hon väcker hela huset.  Mammas underbara små skitungar ;)

Nu är vi i full gång med projekt byta våning på sovrummen, barnens nya rum är snart klart. "Bara" listerna kvar som ska upp. Va på IKEA i lördags och handlade lite förvaring. Ooooo va jag längtar tills vi sätter igång och flyttar =) Det ska bli så jäkla skönt att ha vardagrummet på övervåningen.
Barnens ena faster ska ha dom på lördag så då kan vi jobba utan att behöva ta break för diverse barngrejer.

Fullt ös, nu ska jag slänga mig i duschen och sen blir det en riktigt tidig kväller, hoppas på att pratkvarnen sover gott.


Atjooo

För mycket snor,måste kurera mig tills imorgon då vi ska shoppa golv och julklappar till barnen.

På återseende!

god morgon!

g

1/12

Har en sjuk bebis och en uttråkad 1 1/2 åring här hemma. Den lilla vill vara nära och absolut inte sova, den stora vill ut ut ut.. Men jag vill inte dra ut Pantera när hon nästan har 39 grader 38 ok då kan jag ta ut dom men inte om dom har över.
Så vad har vi gjort idag? Vi har kramats,dregglat (massor),krypit runt runt och jagat varandra, kollat på tv, snorat (massor), vikt ca 2145673 maskiner tvätt, hostat, pussats, spelat memory, dansat, sa jag snorat?? 

Har fått sug på att baka igen, igår gjorde jag chokladbollar och idag frukostbröd allt lchf så klart :)  Få se om jag ska ge mig på saffransmuffins imorgon. Har ni nå goda lchf recept så får ni gärna dela med er!

Nu hoppas jag på att den lilla damen kan sova inatt och vaknar  pigg imorgon.!

RSS 2.0