21/11

Till Vildas stora lycka så tog vi bussen ner till centrum idag, super kul. Att köra en liten vagn på ica är också kul men att inte få äta yoghurt direkt man kommer ut är inte kul vilket resulterade i hon stod och skrek i grinade i flera minuter. Men det är bara att låta henne vara arg färdigt, hon har rätt till sina känslor. Och på något konstigt vis så är det lättare att låta henne skrika och vara arg när man är ute. Hemma är det mycket lättare att man blir irriterad (arg) själv. Buss hem med en hungrig vilda.
När klockan va halv elva va hon såååååå hungrig att hon höll på att smälla av. halv elva är en prutt tid att bli hungrig på, valde mellan ett sent mellis eller lunch, Gick på dert sistnämnda. Hon blir skitförbannad och ska ha syrran mat, slutar med att hon lägger sig i sin säng suger i sig en välling och tokdäckar. Det va den förmiddagen det....

Längtar efter mina vänner hemma (och i andra delar av sverige), önskar så ofta att vi vore närmare varanda, men med sms och telefon så kommer man långt.
Ni betyder så mycket för mig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0